mandag 26. september 2011

Min lille baker

Kaspian elsker å bake. Når jeg har god tid er det få ting som er så koselig som å bake sammen med barna. Dele gleden og iveren over å måle opp melet, røre sammen, kjevle og trykke ut. Barna er så gode på å være til stede i nuet...



Vi bakte scones, som vi trykket ut med epleform, inspirert av høsten. De smakte himmelsk, med min mammas hjemmelagde solbersyltetøy. Vi koste oss veldig!



Jeg har flyttet kjøkkenbordet litt nærmere kjøkkenet, og slagbenken har fått plass under vinduet. Det ble så koselig synes jeg, eneste utfordring er at bordet har kommet helt i utakt med taklampen. Men den er jo bare å flytte på??!! Mannen i huset er ikke helt overbevist, for det er jo et faktum at jeg stadig flytter rundt på ting - men dette tror jeg er en løsning som kommer til å vare! Jeg har selvfølgelig en plan for hvordan det kan løses... Må bare finne den rette lampa først, for er moro med noe nytt når lamper først skal flyttes, ikke sant? *smiler*

Klem Carina

Jeg fant oppskriften via den herligste bloggen, Helt enkelt, på denne linken HER.

lørdag 24. september 2011

God morgen

Det er helt stille i huset, litt rart, men jeg nyter det. Guttene er på helgetur hos mormor i Arendal. De var så søte der de ruslet ombord i bastøferja sammen med bestemor, med hver sin sekk på ryggen. Så spente, glade og forventningsfulle. Svogeren min og hans familie bor også i arendal, så bestemor (farmor til guttene) skulle dit i helgen. Perfekt reisefølge!



Mannen og jeg skal nemlig i bryllup til gode venner i dag! Jeg gleder meg!! De er så skjønne, de to turtelduene..I dag skal de gi hverandre sitt ja! Jeg er en liten romantiker, og jeg rett og slett elsker bryllup. Ute skinner solen på høstlige trær og skaper den perfekte ramme rundt dagen.


Mitt hjärta är ditt,
ditt hjärta är mitt
och aldrig jag lämnar det åter.
Min lycka är din,
din lycka är min
och gråten är min när du gråter.




Det er ikke bare bare å skulle pynte seg til fest med den stooore magen. Men antrekket er i boks, så nå håper jeg bare håret samarbeider og at skoene ikke blir altfor trange ut på kvelden!
Uansett - dette blir en fantastisk flott dag!



God lørdag til alle som titter innom!
Klem Carina



Takk for de fine kommentarene dere skriver! Det er så koselig, og de gjør meg så glad :)








søndag 18. september 2011

Fine dager


Det er rolige dager. Det skjer ikke de store sprellene på interiør fronten. Det vil si, hodet er fullt av ideer, tanker og påfunn - men kroppen henger ikke helt med på notene... Men en svart enkel gammel ramme flyttet opp på den gamle døren, og et nytt bilde har kommet opp på veggen. Jeg sitter mye her i strikkekroken min, og koser meg med å skape små skjønne plagg, og dagdrømme om den lille. Kommer nok et strikkeinnlegg om ikke lenge :)



"Bare" to mnd igjen
Åh, jeg gleder meg...


Klem Carina

fredag 16. september 2011

EpleLYKKE

Vi nyter epler fra egen hage for første gang! Treet var en gave og ble plantet i vår.


Treet gav oss i høst TRE herlige epler.
mmmm, smaker himmelsk!!


I dag er det også fredagsLYKKE!

Klem Carina

tirsdag 13. september 2011

Lunt og naturlig



I dag er det skikkelig ruskevær! Da er det ekstra hyggelig å lage en lun og god stemning inne. Jeg finner mye inspirasjon i naturen, og liker godt å "ta den med" inn. Kvister finnes i utallige former og fasonger, og ingen er helt like. Etter denne blåsebortdagen, ligger det sikkert mange unike kvister rundt huset. Så da er det bare å gå ut å plukke.




Kvist, rust, slitt treverk og levende lys gir en lun stemning i spisestua.

Klem Carina

fredag 2. september 2011

coffee love

Heldige meg fikk denne nydelige kaffemaskinen til bursdagen min før sommeren. Den er bare så lekker - så lager den god kaffe også *smiler*




Etter å ha kjørt storebror til skolebussen og levert lillebror i barnehagen, var det ubeskrivelig deilig å nyte en kopp kaffe i sofaen, og se på God morgen Norge. I dag trengte jeg virkelig en rolig start på dagen. Cecilia Samartin var gjest i studio i dag og snakket om sin nye bok, La Peregrina. Den skal jeg definitivt lese i løpet av høsten!

Fredagsklem Carina