søndag 30. januar 2011

kjøkken

Vi bygga hus i 2008. Det er allerede 3 år siden jeg satt og tok valg etter valg etter valg. Jeg elsket det! Og jeg er fremdeles veldig fornøyd med de aller fleste valgene jeg (vi) tok :) Kjøkkenet vårt er fra Kvik. Det har mange store skuffer, noe jeg liker veldig godt! Vi har ikke overskap, men et par høyskap på den ene veggen, hvor kjøleskap, komfyr etc er integrert, ellers bare store gode skuffer! Veldig fornøyd med kjøkkenløsningen!
Over benken ville jeg ha tapet. Jeg falt pladask for denne. Fargene passet perfekt, og jeg var kjempe fornøyd. Leeenge!!



Helt til jeg, egentlig litt plutselig, ble veldig veldig lei! "Problemet" er at når jeg først har fått en tanke i hode, klarer jeg knapt konsentrere meg om noe annet for jeg har gjort noe med det!! Jeg klarte heldigvis å motstå fristelsen til å begynne med malerkosten i travleste julestria... Men nå var jeg super klar for litt forandring. Jeg kjøpte grunning for tapet, og satte igang! Fargen på veggen er bomull. Det samme som i resten av 1.etg. Vi har brukt den på forskjellig underlag, og da også med ulike glansgrad.




Det ble så lyst og fint!



Når mannen kommer hjem og ser sin fru med malerkosten, himler han med øynene og sier; jaja, du får styre på. Gabriel sier, hva er det du gjør mamma??? Kaspian sier, Åh, mamma, så fint det blir.. *smiler*



Jeg har fremdeles noen planer jeg ikke har fått ferdigstilt enda.. Denne svarte malingen skal strykes på et gammelt møbel !!

Ønsker dere en god ny uke!
Hver dag er en gave, ta godt vare på den!
KLEM Carina

torsdag 27. januar 2011

strikkedilla


BABYPUFF


Denne puffen strikket jeg til min lille skjønne fargeglade niese i julegave.Jeg brukte pinne nr 12, og strikket rett frem. Jeg hentet inspirasjon fra oppskriftene på, mamapuff, papapuff og babypuff på pickels.no, da jeg ikke er så god på å følge en strikkeoppskrift slavisk.. Har en god del igjen å lære der!!! Husker ikke helt hvor mange masker jeg la opp, men noe rundt 40 tror jeg. Så strikket jeg til det så passe stort ut til å romme to røde 50x50 puter, putte de inni og snurpet det hele sammen. Vips hadde jeg strikket en PUFF!! Litt stolt er det vel lov å være!! :)


Kanskje blir det flere strikkemøbler fremover?? Det er jo bare så utrolig mye fint man kan lage..

Håper å kunne vise noen kjøkkenbilder til helgen! Jeg er ferdig med det hvite, og i morgen håper jeg å få kjøpt maling til det svarte :)

God torsdagskveld -nå er det snart helg!
KLEM Carina

søndag 23. januar 2011

Dvale...


Det har kanskje blitt litt vel mange blomster bilder den siste tiden, men de gir en sånn god vårfølelse! Jeg vet ikke hva denne blomsteren heter, men synes den var super søt! Overskuddet til de helt store fotoseansene eller kreative sprellene har heller ikke vært helt tilstede..

Mandag var vi endelig alle friske fra influensa! Natt til onsdag erobret omgangssyken heimen.. Først den ene så den andre, så den tredje og nå den fjerde... Dagene blir ikke som planlagt, og mange planer går i vasken. Likevel er det noen gode stunder, som når jeg kan ligge på sofaen og kose med guttene en hel dag. Det er ikke så ofte den muligheten byr seg i hverdagen.


Uansett håper jeg vi har en friskere uke foran oss med barnehage og jobb!

En liten titt på kjøkkenet kommer snart... Jeg har litt små/store endringer på gang!
Stikkord er hvitt og svart :)

Ønsker dere en fortsatt fin søndag!
KLEM Carina

onsdag 19. januar 2011

Min ønskeliste...

hos Rafens. Jeg var jo så heldig at jeg vant gavekort på Rafens på giweaway hos nydelige Kjerstislykke. Enda har jeg bare drømt meg bort på nettsiden, men må snart ta turen til nærmeste butikk! Tittet så vidt innom da vi var på oslotur i helgen, men det var ikke shopping som var første prioritert denne gangen :) Viser dere noe av de tingene jeg drømmer om...

Nespressomaskinen står nok øverst på ønskelisten ;) Den har jeg ønsket meg leeenge! Men Rafens har jo så mye annet fint også..

Praktisk





Natur



Farger





En perfekt miks for meg!
Skal nok viser dere hva jeg ender opp med å kjøpe til slutt ;)

Alle bildene er fra Rafens sin nettside, se HER.

Nå skal jeg kose meg med gulrotkake og feire min gode mann som har bursdag i dag!! Han er ikke hjemme, men jeg feirer likevel ;)

KLEM Carina

mandag 17. januar 2011

herlige OSLO

Helgen tilbrakte vi i Oslo. Det var bursdagsfeiring og kvalitetstid med familie og slekt.

En herlig helg !!

Jeg stortrives med å bo på landet,men synes det er fantastisk å ha noen dager i storbyen. Vi bodde i Oslo i studietiden, og jeg ble faktisk ganske gla i denne byen :)
Jeg elsker å se på menneskene som springer rundt, nyte alle de inspirerende butikkvinduene, kjenne byluktene, høre bylydene og ikke minst oppleve kafelivet ;)


Jeg ble så inspirert av disse lampene som hang i trærne, utenfor Olivia, restaurant i Hegedalsveien! Sånne lamper hadde definitivt kommet til sin rett her ute på landet, i den mørke skogen. Store utelykter er bare vakkert!



Nå er vi endelig friske alle mann!
Grip dagen og ta vare på de du er gla i :)
KLEM Carina

Takk for koselige kommentarer *smiler*

søndag 9. januar 2011

litt rosa

Hverdagen er i gang. Jula er for lengst rydda ut, og mandag 3 januar var vi klare med blanke ark og uten barnåler under sokkene! Men det ble ikke helt som planlagt. Første uken i det nye året har nesespray, hostesaft og febernedsettende blitt flittig brukt i heimen. En etter en har vi blitt slått ut... Men den er så herlig den følelsen man får når man begynner å bli frisk igjen! Følelsen av energi og lysten til å gjøre alt mulig! Jeg utnyttet den energien til å rydde og omorganisere på kottet under trappen. Herlig!

Det går mot lysere tider og da er det fint med litt vårlige farger. Tross for at det fremdeles er vinter, er det lov å begynne å drømme om våren!! *smiler* Sofaen på kjøkkenet har fått på seg vårteppet. Jeg fikk i fjor to sånne tepper av bestemoren til mannen min - heldige meg. Teppene ble sydd rundt 1945, men nesten aldri blitt brukt. Jeg elsker dem!


Nyt søndagskvelden!!
KLEM Carina